tirsdag 10. februar 2009

Nå er etikettene satt på

Trykkeriet har levert 710 eksemplarer av Salten Slekt. I går satte vi etikettene på baksiden, i morgen går de ut i posten. Min sønn Elling satte på de 200 første klistrelappene, så kom Per-Olav om kvelden & hjalp til med resten. Da sorterer vi ut fotpost i Bodø. Vel 12 medlemmer tar hver sitt område - rode som det het i tidligere tider - & bringer det ut når hunden eller ektefellen skal luftes. Det blir omtrent 150 eksemplarer & vi sparer knapt tusenlappen på dette.

618 medlemmer får bladet, i tillegg sender vi gratiseksemplarer til alle bibliotekene i Salten, til Bodø kommune, noen andre lag vi bytter medlemsblader med, pliktavlevering til Nasjonalbiblioteket, museet, artikkelforfatterne & sjølvsagt DIS-Norge sentralt & alle de andre lokallagene. Vi får tilbakemelding på at de setter pris på tjenesten. Når alt er sendt ut sitter vi vanligvis igjen med 20-30 hefter som vi gir nye medlemmer, selger via nettsiden m.v.

Vi har ikke kapasitet til å lage mer enn to hefter i året, & begge er på 36 sider. Klikker du på bildet ser du noe av innholdet listet opp under det gamle kartet av Vest-Lofoten.

Arbeidet med medlemsbladet har jeg blogget om underveis her & her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar