onsdag 4. februar 2009

Feltkirurgi

Fra barteskjæring til feltkirurgi – en blodig historie. Dette er tema på torsdagens medlemsmøte i DIS-Salten Slektshistorielag. Beskrivelse av tema & bakgrunn er lagt ut på vår hjemmeside & på Origo. Jeg gjentar ikke her.

Temaet har stått på ønskelista i minst tre år, siden jeg tilfeldigvis fikk høre at kirurg Rolf Aune hadde holdt et foredrag noensteds om hvordan kirurgene jobbet i gamle dager, spesielt i felten under krig & konflikter.

Når jeg traff han på ei kunstutstilling avtalte vi å ta kontakt pr e-post. Ettersom møtene er planlagt lang tid på forhånd, han har et reiseprogram slik pensjonister gjerne har, & gode tema må legges til møtedager der folk vil komme, tok det uforholdsmessig lang tid å få det inn i kalenderen. Det skal bli en spennende seanse, for håpentligvis ikke for blodig. Medlemmene er orientert pr e-post, & denne gang med en liten tilleggsopplysning:

Obs det vil bli vist bilder!
Forøvrig samme PR-opplegg som beskrevet her.

1 kommentar:

  1. Det kom 40 tilhørere, noe som må betegnes som godt oppmøte på et slikt tema. Ja, det ble en blodig affære. Se forøvrig hjemmesiden til DIS-Salten, her uten blod:
    http://www.disnorge.no/sa/moter/feb2009.html

    SvarSlett