lørdag 21. mars 2009

Teknisk feil

På grunn av problemer med innlogging fra hjemmePCen, kommer det ikke normale blogginnlegg fra meg i dag lørdag eller søndag. Vi får håpe at dette løser seg snart.
. . . . .
Problemet er fortsatt uløst tirsdag formiddag. Sannsynligvis skyldes det en blokkert IP-adresse.
. . . . .
Problemet løste seg sjøl onsdag ettermiddag [25. mars], uten at IP-adressa var blitt endret. Blokkeringa må vel ha blitt opphevet?
Fem dager uten mulighet for å legge til nye inlegg hjemmefra var frustrerende.

4 kommentarer:

 1. Opp i alt det gærne måtte eg le. Mange år sidan eg såg den figuren der.
  Lykke til med pc'en etterkvart.

  SvarSlett
 2. Pc og internett er ikke alltid like lett

  SvarSlett
 3. Hei :) Jeg heter Birgith og bor på Sortland i Vesterålen. Jeg lurer på om du kan svare meg på dette: Hvis jeg vil lage en brosjyre med oppskrift på Lugga, hvor kan jeg da søke om midler til dette?
  Tror det kommer til å bli litt kostbart...
  Har laget lugger i ca 10 år og etterspørselen er enorm! Nesten ingen som lager det nå lenger... Se gjerne min hjemmeside:www.123hjemmeside.no-lugga
  Vennlig hilsen Birgith Knutsen

  SvarSlett
 4. Hei.
  Hvis du regner luggebrosjyre som næringsliv vil det være naturlig å kontakte næringssjefen i kommunen din, Innovasjon Norge i Bodø eller Nordland fylkeskommune - næringsavdelinga. NFK har også noen som jobber med kulturbasert næringsliv.

  Hvis du regner det som kulturarbeid kan kultursjefen kontaktes. Fylkeskommunen har støtteordninger innen kultur du kan søke på. Søknadsfrist 1. november

  SvarSlett