mandag 15. juni 2009

Sjekk av IP-adresser

Noen ganger lurer jeg på hvor de besøkende kommer fra. Derfor sjekker jeg IP-adressen av & til. Flere besøkende er tilfeldige gjester. De googler, får et treff, men Tid & rom er ikke interessant for dem . . . .

Andre er bloggere som tilfeldigvis får mulighet til å klikke seg fram til meg. Men når deres språk er japansk, spansk eller tyrkisk blir det også et kort besøk . . . .

Fram til nå har jeg testet litt ut disse søkemulighetene:

Gir en rask & grei plassering av besøkendes adresse med kart & leverandør. Bynavn er med.

Gir detaljerte opplysninger, men ikke noe kart over plasseringen. Bynavn mangler. Kun leverandør.Gir detaljerte opplysninger, men ikke noe kart over plasseringen. Bynavn mangler. Kun leverandør.Gir få opplysninger, men arbeider raskt & kommer opp med kart over plasseringen. Bynavn & leverandør opplyses. Min favoritt.

Disse vurderingene baserer seg på sjekk av min private IP-adresse i Bodø med Tele2 som leverandør. Jeg registrerer at by & stedsnavn varierer en del mellom nettstedene, så jeg stoler ikke 100 % på det som oppgis. Sjøl får jeg opp Kabelvåg, Hemnesberget eller Mosjøen som "mitt bosted". Det stemmer som kjent ikke.

6 kommentarer:

 1. Kan Du sjekke hvor jeg bor - jeg ser at jeg skal bo i Göteborg på noen av de andre bloggene. (Bor egentlig i Lerum så det er jo bare 2 mil unna).

  SvarSlett
 2. Alle de fire søkemotorene oppga at din leverandør var Bredbandsbolaget AB. Den første "WhatIsMyIPAdress" sier at du bor i Gøteborg.

  De tre siste sier at du bor i Stockholm, der hovedkontoret til Bredbandsbolaget AB holder til.

  SvarSlett
 3. Köszönöm hogy jelezte,hogy meglátogattam Önt Magyarországról, Gyöngyösről.Én nő vagyok 1956-ban születtem. Nagyon érdekelnek a skandináv emberek, többször jártam már Svédországban és Izlandon is. Nagyon szeretem a skandináv regényeket, filmeket, és remélem hogy az Önök csodálatos országba is el tudok látogatni. Krasznai Ildikó

  SvarSlett
 4. En slags oversettelse:
  Takk oppgitt at du besøkte Ungarn, Gyöngyösről.Én Jeg er en kvinne født i 1956. Veldig interessert i det skandinaviske folk, flere ganger har jeg vært i Sverige og Island. Jeg liker de skandinaviske romaner, filmer, og jeg håper at din fantastiske landet, kan jeg også besøke. Krasznai Ildikó

  SvarSlett
 5. hvor finner jeg ip adressen til folk som har komenter anonymt på bloggen min,bruker blogspot.

  SvarSlett
 6. I kombinasjon med din besøksteller & tidspunkt (i bloggen din) for innlegging av den anonyme kommentaren kan du finne ut hvor vedkommende er fra.

  Jeg bruker teller fra webstat.no & er godt fornøyd med den.
  Besøkstelleren min viser at din IP starter med: 85.221.xxx.yyy. Jeg finner at dataleverandøren din er Ventelo / banetele & at din by er Mosjøen. Er dette rett?

  SvarSlett