søndag 11. oktober 2009

Stafetten går videre

Første mandag i oktober ble stafettpinnen på SOL slektsforskning overlevert fra Henning Andersen til Vidar Øverli. Vel, det var SOL-vert Mette Gunnari som skiftet hvilken blogg som nå skal høste ære & berømmelse i en måned. I oktober blir det altså Vidar Øverlis - Vidars slektsblogg som møter folk på SOL-sidene om slektsforskning.

Vidar publiserte sitt første innlegg 24. november 2007 med temaet Slektsblogger i Norge. Han beskrev ærlig & greitt motivene sine slik:
"De siste ukene har det dukket opp en rekke blogger i Norge. Det er flott, men jeg savner bloggen som dekker mine interesser, så da får jeg skrive den selv. Med tid & stunder så blir det nok litt slektsforskning & genetisk genealogi her. I tillegg så er jeg interessert i den norske utvandringen til New Zealand. Dette er i alle fall en start & så får vi se hva det blir til."
Vidar blogger ikke hver dag. Hittil i år har han laget 25 innlegg. Men, når han blogger er det med høg kvalitet. Spesielt er han interessert i DNA-slektsforskning, Australia & New Zealand. Vidar kjenner til mange engelskspråklige blogger, så det er verdt tiden å sjekke Vidars slektsblogg sjøl om han ikke har lagt ut nye egne innlegg.

I høyre marg for gadgets finner vi disse bloggrullene, med oppdaterte lenker til mer enn 130 ulike slektsblogger:
Norske & Svenske Slektsblogger - ca 45 stk
Norsk-Amerikanske Slektsblogger - 8 stk
Slektspodcaster - 7 stk
NZ/Australske slektsblogger - 10 stk
Amerikanske slektsblogger - ca 41 stk
Genetisk genealogiblogger - 20 stk

1 kommentar: