søndag 17. januar 2010

Stafetten går videre ... i 2010

Verten for SOL-slektsforskning fortsetter i det nye året med å framheve gode blogger på nettet. Den første som får denne plassen i år er en norsk- & italienskættet amerikaner med det norskklingende navnet Astrid Haugen. Hun skriver godt, ofte & med flotte bilder. Av & til lurer jeg på om bloggen 'Of Trolls and Lemons' er hovedjobben hennes, så omfattende er det

Astrid rasjonaliserer innleggene sine med å gjenta tema & titler. Wordless wednesday - ordløs onsdag - er blogginnlegg med bilder & lite tekst. Tombstone tuesday - gravstein på tirsdag - er nettopp det, bilder av gravsteiner. Astrid har noe på hjertet & sørger å få det fram.

De fleste innleggene er gode & forseggjorte. Skal jeg framheve én av dem velger jeg her A tale of two great uncles - En fortelling om bestemors to onkler som dro til Amerika. Astrid skriver på lettforståelig engelsk & leser norsk flytende. Dette er en god start på å bli kjent med norsk-amerikanske blogger.

2 kommentarer:

 1. Flott at hun ble trukket fram akkurat nå! Det kommer en flott artikkel hun har skrevet i neste DISputten :)

  SvarSlett
 2. Viggo:
  Det er ikke bare Astrid som kjører "Wordless Wednesday, Thomstone Tuesday.."

  Hver dag er det et felles innfallstema for Geneabloggers. Pluss ukes-challengen. sjekk ut www.geneabloggers.com (de har også egen facebook-gruppe)

  Madness Monday
  Tombstone Tuesday
  wordless Wednesday
  Threasure Chest Thursday
  Follow Friday
  Surname Saturday
  Sentimental Sunday

  SvarSlett