lørdag 5. desember 2009

Slektsforum i november - opp 2 %

DIS-Norges forum for etterlysninger & debatt - Slektsforum - fikk i november 213 nye brukere. Dette var fire- 4 - flere enn samme måned i fjor. Ved utgangen av november var antall brukere 10.845.

I november fikk vi 7,1 nye brukere pr dag, dvs 2 % økning fra samme måned i fjor. Samlet økning hittil i år er 4 %, fortsatt over prognosen på 1 %.

Figuren denne gang er en ny vri. Her er nye brukere i fjerde kvartal i åra 2005 - 2009. Vi ligger over fjoråret, & mangler 185 for at vi skal nå 11.030 som er ny prognose for nyttårsaften.

1 kommentar:

  1. Hei Viggo,

    Hadde det ikke vært for store avisoppslag for DIS-Norges Gravminner i siste halvdel av november så hadde det nok blitt en nedgang i antall nyregistrerte brukere på Slektsforum også denne måneden i år i forhold til i fjor. Selv om effekten av medioeoppmerksomheten var relativt liten på Slektsforum i forhold til på Slektsforskerbasen så var den nok tilstrekkelig til å gi en liten økning. Det ser ut som om avisoppslagene ga flere nyregistrerte på Slektsforum enn innslagene på TV2.

    SvarSlett