lørdag 4. juli 2009

Stafetten går videre

Etter en måned med Gretas bloggSOL Slektsforskning er PR-plassen nå overtatt av BrittN's slektsblogg. Britt Iren Neergård møtte jeg i april på tillitsmannskonferansen i DIS-Norge. Hun er sykepleier & aktiv slektsforsker.

SOL-verten anbefaler i de neste fire ukene at bloggen hennes leses jevnlig. Det gjør jeg - BrittN's slektsblogg er derfor på min liste over "andres rom". Jeg vil anbefale alle DIS-ere, samt øvrige interesserte å ta turen innom.

BrittN skriver godt om varierte temaer knyttet til Romsdalen, generelt om slektsforskning & er godt illustrert. Hun bruke samme bloggmal som meg & det er fint å se hennes innlegg som passer godt til malen. Det er vanskelig å trekke fram et av hennes blogginnlegg - det er så mange gode å velge i mellom. Men jeg landet likevel på et med interesse for flere:

Les BrittN's blogg om Arnulf Øverland.

2 kommentarer:

  1. Takk for "fine ord", dette kom som lyn fra klar himmel.
    Å være "SOL-vertens anbefaling" ga prenstasjonsangsten ny dimensjon. I sommervarmen i Romsdalen hadde jeg nesten tatt ferie. Må vel skjerpe meg litt nå.....

    SvarSlett
  2. Ja, jeg skjønner hvordan du har det. Da jeg fikk plassen skrev SOl-verten: "Han blogger hver dag ..." - det ble strevsomt å holde den farten.

    Men det er sommer og du legger bare ut i det tempoet som passer der. :-)

    SvarSlett