fredag 7. mai 2010

PR i vårnatta

PR, PR & PR. Det er de tre viktigste stikkordene for å skape oppmerksomhet rundt slektsforskning, lokalhistorie & kulturminnevern. I løpet av vel ei uke har DIS-Salten Slektshistorielag hatt tre oppslag i næravisa til Avisa Nordland. Alle tre omtalene sto nederst på andre side i avisdel to. Tekstene bygget på informasjon sendt til medlemmene med kopi til én journalist.

Onsdag 28. april presenteres Per-Olav Broback Rasch som det første medlemmet fra vårt lokallag i DIS-Norges hovedstyre. Nå viste det seg at påstanden ikke var helt korrekt, ettersom Rolf B. Holte var vara til styret for ti år siden. Imidlertid er PO den første fra Salten som vi foreslo til styret. Fotograf bak bildet er ikke Gull slik avisa skriver, men Viggers.

Tirsdag 4. mai er oppfordringen til folk om å registrere & fotografere gravminner temaet. Her gjenbrukte journalisten sitt eget bilde fra Gravminnefotografering i Bodø.

Torsdag 6. mai er turen kommet til kveldens tema på medlemsmøtet: Slekter i Rana & Hemnes. Et vellykket møte med mer enn 30 deltakere i et flott vårvær.

Ja, PR kan lykkes av & til.

1 kommentar: